Sunday, March 27, 2011

Hétvége képekben :) / This weekend in pictures :)

Gyöngyözésre nem jut idő, de azért vannak történések :)
Először is néhány igazi tavaszi kép, többet itt találsz :)
I have not ime for my beads, so many other things happening with us.
First of all some real spring pictures. More photos are hereAmíg én az ideiglenes ovi kialakításában segédkeztem, addig a csajok a nagyival Visegrádon voltakAlex második hete van nálunk. Tegnap annyira jó idő volt, még a kutyák is feldobták a tappancsikat :)
We have Alex 2 weeks now. The weather is so nice, even the dogs enjoys it too :)

Bubó
 Balhé
 Alex
 Luca

Végül egy borzvár egyik bejárata:
This is one of the entries of a badger's castle:

3 comments:

 1. Nagyon szeretem a gyönyörű fotóidat, és kapcsolatodat a természettel és a KUTYÁKKAL!! Most innen - több 100 km-ről figyelem Alex "fejlődését" és szurkolok Mindkettőtöknek egy igazi gazdiért. És még akkor a gyöngyökről nem is szóltam, ami külön kommentet igényelne! Nagy örömmel jövök mindig Hozzád, ezért kérlek, fogadj el tőlem 1 pontot érő "jó szót" Eszter játékában. Szerintem már ismered a játékot, de ha mégsem: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1He5fhsRI"

  ReplyDelete
 2. Bámulatos az energiád, hatalmas a szíved és jó az időbeosztásod! Én is kaptam tőled sokat, amit nagyon köszönök, egy baráti öleléssel!:)http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  ReplyDelete
 3. Fantasztikus fotókat készítettél mindenkiről és mindenről! :)
  Lánykáid nagyon édesek,a kutyusokon tisztán látszik,hogy szerető gazdi gondoskodik róluk,a természetfotók,pedig magukért beszélnek!

  ReplyDelete