Sunday, December 19, 2010

Új, ideiglenes lakótárs/ Our new temporary housemate

Pedig az idén már nem szerettem volna több állatot befogadni......Tegnap mégis úgy alakult, hogy éjszakára befogadtuk. Solymáron találták a benzinkútnál, valószínűleg keresik őt, mert tiszta, ápolt kutyus. Úgy 8hónap körüli lehet, Eddig még szobatisztának tűnik, autóban jól utazik, porázon szépen sétál.
I didn't want to rescue any more pets this year...... Yesterday he needed a home for a night (or more...). He was found not so far from our town. He's about 8 month old.

5 comments:

  1. Remélem a szép kiskutyus gazdái tényleg keresik és meg is találják hamar! A múltkori vizsla pajtásról van hír, jól megvan az új családban?

    ReplyDelete
  2. Vizsla kisasszonynak Úrihölgy dolga van, saját fotel, saját ülés az autóban, és még nyugdíjas vizslatársasága is van, 2 öregúr vizsla személyében :)
    Sánta Janinkat meg hétfőn viszem kontrolra, egyébként ő is jól van az új otthonában :)
    Az ideiglenes lakóink többségéről tudok, mindenki jól van (igaz, rossz helyre nem adom őket, illetve, ha kiderül a tévedésem, rögtön elhozom a kuttyot)

    ReplyDelete
  3. Most mutatom a Pancsinak a kutyuskát, hát nagyon oda van meg vissza. Már a Krisztiánnak is megmutatta, de sajnos most nem lehet kutyusunk, pedig szerintem mindannyian szivesen látnánk!!!! Jó, hogy ilyen édes vagy az állatokkal is!!!!

    ReplyDelete
  4. Óhh Réka!!:))neked tényleg aranyba kéne foglalni a szíved:))Milyen jó hogy rátaláltál erre a kis barátságos pajtira:))
    KÍvánom,hogy jó sora legyen és boldog legyen:)majd írj,mi ujság vele:)
    Vizslának meg nagyon örülök!!!!

    ReplyDelete