Saturday, November 27, 2010

Idei első hó/ Snowing

Megérkezett.
Mit ne mondjak, nem a kedvencem a napot hólapátolással kezdeni.....
 Viszont szép, fehér, felénk még mindíg esik, egyre jobban :)
Telepakoltam a madáretetőket, ezt javaslom mindenkinek:) A héten az A...-ba vettem teraszra való etetőket is, 1000Ft körüli áron, úgyhogy már van a gyerekszoba előtt is madárétterem :) Volt akasztós és földbe dugós változat is.Tegnap már vendégek is voltak benne.

A képen az egyik nagy etetőnk van.

5 comments:

  1. Tudtam én, meg sem néztem az olvasólistát, rögtön jöttem havas képet nézni, biztos voltam benne, hogy találok :) Nálunk benézett a tuja a konyhaablakon úgy meghajolt a hó alatt :)

    ReplyDelete
  2. :):):):):) Itt is :):):):):) Imádom :):):):):)

    Én már 7kor csak a tetőről zuhanó olvadékot tudtam söpörni. Az ereszen úgy jön le a víz,mintha esne. Éjjel viszont bámultam ahogy esik :) Alig tudtam elaludni, olyan izgatott voltam :) A terv az volt, hogy felkelek, elsöpröm a havat, és lemegyek a Duna partra, visszafelé pedig benézek az Oázis kertészetbe egy kis karácsonyi hangulatért és fényekért.
    A söprés rész megvalósításra került :) Sebaj, Lesz még itt olyan hőmérséklet,ami kedvez a havacskámnak :)

    ReplyDelete
  3. Jaj, de jó ott nektek, itt már csöpög, olvad, pedig az éjszaka egy órakor kint álltunk az erkélyen a párommal és gyönyörködtünk,mert olyan csodálatosan esett. Ma már a barátnőm Pilisszántóról is küldött fotókat, hát ott is fantasztikus szép a hó, pont ilyen ,mint nálatok, igaz közel vagytok egymáshoz.

    ReplyDelete
  4. De jó nektek!!!Nálunk még nem esett,de már nagyon várjuk:)))

    ReplyDelete
  5. Itt Pécset egész délelőtt sütött a nap, úgy látszik nekünk még várni kell. :-)Most látom csak, milyen jó a blog háttered, igazi téli hangulatom lett!

    ReplyDelete