Monday, October 4, 2010

Amikor az ember dolgozni szeretne.....

ha a gyerekek nincsenek itthon, van más, aki belekotnyeleskedjen :)
Jött egy csomó szépségem, szerettem volna lefotózni őket.......


:)

12 comments:

 1. ...Viszont gyönyörűek a macskáid!

  ReplyDelete
 2. Liile lánykám meglátta a képeket, és azonnal szólt Csongornak, mert ezt neki is látnia kell... Imádják a cicáitokat!!! (Gréti még nincs itthon.)
  Nagyon édesek, ahogy ott fontoskodnak a képen. Egyértelmű, hogy nélkülük nem történhet semmi, mindenben részt akarnak venni.:D Na de az állatok már csak ilyenek... :-)

  ReplyDelete
 3. Hát... ha azokat a szépségeket nem is sikerült, de ezek a szépségek sem elhanyagolandóak :)

  Gyönyörűséges cicáid vannak :)

  ReplyDelete
 4. CSak csendben verem a billentyűket, hogy Dorka lányom - a Kutyák Királynője -meg ne hallja, hogy nagyon szép cicusaid vannak!Nálunk Dorka az első kritikusom!:))És nélküle sem történhet meg semmi...

  ReplyDelete
 5. Oldalt láthatóak a gyönyörűséges kutyáink is, de ők nem járkálhatnak össze-vissza a lakásban, ezért nem tudják az orrukat mindenhová odadugni:)
  Persze a macskáknak is van tiltott hely lista, az ablakpárkány nem tartozik ezek közé. Mivel a konyhapult igen, ezért aztán fűzés közben békén hagynak, hehehehe
  Bubó biztos szívesen aludna ágyban is, ha tehetné :)))))

  ReplyDelete
 6. Nem is cicusok, hercegi sarjak, olyan fenségesen-felsőbbségesen sajátítják ki a területet:-) viszont a kézművesség szempontjából ártalmatlannak tűnnek, ami szerencse - az én kutyám épp múlt szombaton rágcsálta szét az egyik gyűrűmet...

  ReplyDelete
 7. Ennivalóan édesek, a szépségükről már nem is beszélve:-)))

  ReplyDelete
 8. Gyönyörűségesek! Nekem is vannak és néha azon kapom magam, hogy hosszú ideig csak bennük gyönyörködöm! :-)

  ReplyDelete
 9. Jaj de édesek:)Meg kicsit szemtelenek:))Szerintem nagyon szeretik a golyókat mütyüröket és kiszurták:)))Gyönyörűek!!
  Cilikének csinált a párom aluminium labdát damilon és meg kell zabálni,tegnap 1 órát ugrált neki és még az ölembe is beleugrott érte:)Tün eményes:)Azért szép lassan csak közeledünk:)
  Köszi a tippet,az alufólia labda a legsikeresebb,bár a kupak is:)Ezzel az aluval jól le lehet fárasztani és megy aludni,legalább nem csámborog este:)
  Puszi Réka!!!
  Rendes vagy!!!

  ReplyDelete
 10. Ilyen latogatok miatt en szivesen felredobnam a gyongyoket egy kis idore :)

  ReplyDelete
 11. Én is kiszúrtam a csodás cicáidat! Sajnos a miénk eltűnt egy éve már és nem is nagyon akartunk eddig másikat, de most, hogy megláttam a blogodon ŐKET, hát teljesen beléjük szerelmesedtem! Pedig én inkább kutyabarát vagyok - van kettő -, de a férjem, fiam imádnák!... Hol lehet ilyen Tündérvirág és Pillangó nevű cicákhoz hozzájutni??? Azonnal elutazom értük!:)))

  ReplyDelete