Wednesday, June 8, 2011

Bogi

"Bogit holnap fél 9-kor tolják a műtőbe. Kiveszik a bal lapockáját, ez azt jelenti, hogy hosszú órákon át is eltarthat az operáció. Mindenkit szeretettel kérünk, aki olvassa, gondoljon rá szeretettel! 

Egész délelőtt ott lesz talán...

Béke van bennünk és nyugalom. Elfogadás.

Imádkozunk és lassan imákká válunk mi magunk is.A képen Boglár egyik kedvenc alkotása, amelyet a Madarász utcai Kórházban alkotott az elmúlt fél év alatt. Nagyon erősnek, erőt sugárzónak érezzük ezt a képet, azért választottuk ehhez a fontos közleményhez."

Bogi anyukája 

2011.06.09.: 
"A négy órás műtét jól sikerült! "A tumor radikális eltávolítását a betegek a „gyógyulás útjára történő lépésként” élik meg. Ez az érzés jelentős testi és szellemi energiákat szabadít fel. Ez a fokozott motivációs helyzet jól felhasználható a gyógyulási idő rövidítésére és a műtét utáni rehabilitáció eredményességének javítására." /Szendrői M. prof./ Ez volt Boglár első festménye, miután tudomást szerzett a csontrákról, mely szervezetét megtámadta. Tegnap esti meditációnk alapján ki merem jelenteni: A NAP a mai NAP... Köszönet imáitokért, pozitív gondolataitokért..."

3 comments:

  1. Nagyon sokat gondolunk Bogira!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Mostanra már biztosan túl van a műtéten...
    A lábadozáshoz türelmet, erőt, kitartást kívánok.
    És még sok olyan gyönyörű, színekben gazdag alkotást mint az itt látható! :-))

    ReplyDelete